Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Έρευνα της ALCO: «Σωστή η απόφαση για το άνοιγμα της δημόσιας τηλεόρασης μετά το «μαύρο» του 2013»


Έρευνα για την ανταπόκριση των πολιτών στο περιεχόμενο και στις υπηρεσίες που παρέχει η ΕΡΤ, πραγματοποίησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με την έρευνα, καταγράφηκε μαζική διαφωνία στην απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ και θετική ανταπόκριση στην επαναλειτουργία της. Πιο συγκεκριμένα, το 56% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι ήταν λανθασμένη η απόφαση του «μαύρου» στην ΕΡΤ το 2013 και το 59% του κόσμου θεωρεί ότι ήταν σωστή η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το άνοιγμα εκ νέου της δημόσιας τηλεόρασης.

Επίσης, ευρύτατη είναι η αποδοχή του κοινού στον πρωτεύοντα ρόλο που διαδραματίζει η ΕΡΤ στην προώθηση του πολιτισμού και του αθλητισμού, καθώς και στην κάλυψη της ειδησεογραφίας από την Περιφέρεια. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί η αποστασιοποίηση του κοινού απέναντι στην αντικειμενικότητα των δελτίων ειδήσεων, είτε της δημόσιας, είτε της ιδιωτικής τηλεόρασης, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου τα χαρακτήρισε ελλιπή στον τομέα της αντικειμενικότητας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου