Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

«Οι Κούρδοι τρομοκράτες στη Συρία ανεμίζουν τώρα αμερικανικές και ρωσικές σημαίες»…


«Οι τρομοκράτες του PKK / PYD που τους έχουμε δει να ανεμίζουν τη σημαία των ΗΠΑ, παρατηρήθηκαν πρόσφατα να φέρουν τη ρωσική σημαία. Στις βίαιες πράξεις  φέρουν τις σημαίες των δύο χωρών, καθώς φαίνεται να δείχνουν τη σιωπηλή υποστήριξή τους, στους τρομοκράτες του PKK /PYD στη Συρία», σημειώνει η τουρκική «Γενί Σαφάκ» στην αγγλική της έκδοση.


Οι μονάδες του κουρδικού εργατικού κόμματος (PKK)  και του κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), ετοιμάζονται να αφήσουν την πόλη Μανμπίτς στη βόρεια Συρία στις δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ, σε μια υπολογισμένη κίνηση εναντίον της Τουρκίας. Ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται να ξεκινήσει επίθεση στην Μανμπίτς εναντίον των στοιχείων του PKK /PYD στην πόλη, μετά την εκκαθάριση της Αλ Μπαμπ από τους τρομοκράτες του Daesh, ως μέρος της επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη».Ο Αμερικανός πτέραρχος Στίβεν Τάουνσεντ επανέλαβε την υποστήριξη των ΗΠΑ προς τους τρομοκράτες, δηλώνοντας ότι το PKK / PYD είναι έτοιμο να πάει στον πόλεμο. 


Ο Τάουνσεντ είπε επίσης ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να είναι προσεχτικές  ώστε να μην διακόψουν την προγραμματισμένη πτητική λειτουργία για τη Ράκα κατά του Daesh, σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου