Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ο Πούτιν προετοιμάζει ‘επεμβατική στρατιωτική βοήθεια’ για τα Σκόπια


Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αλεξαντάρ Βούτσιτς θα συναντηθούν αργότερα αυτό το μήνα στη Μόσχα, καθώς έχει επιταχυνθεί η παράδοση των έξι Mig-29 και άλλος στρατιωτικός εξοπλισμός και νέα όπλα για το σερβικό στρατό, γράφει η εφημερίδα ‘Βέτσερ’ των Σκοπίων.



Εκτός από την πραγματοποίηση της στρατιωτικής- τεχνικής συμφωνίας Βελιγραδίου-Μόσχας, ο Πούτιν προτίθεται να ανακοινώσει επικίνδυνα σχέδια του ΝΑΤΟ για τα Σκόπια που ενδέχεται να προκαλέσουν πόλεμο στο κρατίδιο και στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει  η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών.


Μάλιστα, οι περισσότερες από τις εκθέσεις της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών έχουν υποβληθεί στις σερβικές αρχές.


Ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Πούτιν, ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σάιγκου έδωσε εντολές για την επιτάχυνση της παράδοσης των έξι Mig-29, των πυραυλικών συστημάτων και άλλο εξοπλισμό που έχει συμφωνηθεί για τον εκσυγχρονισμό των σερβικών ενόπλων δυνάμεων. 

Αναμένεται να συζητηθεί και η ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας στο βιομηχανικό τομέα.
Ο Βούτσιτς και ο Πούτιν θα συζητήσουν τη δυνατότητα για τη Σερβία να λάβει ‘επεμβατική στρατιωτική βοήθεια’ σε περίπτωση  κλιμάκωσης της σύγκρουσης στην περιοχή, όπως σημειώνεται.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου