Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά που «χτύπαγε» σπίτια στα Μεσόγεια


Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές από οικίες στα Μεσόγεια.


Μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας και τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Λιοσίων και της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, δύο Ρομά ηλικίας 24 και 30 ετών, μέλη της σπείρας. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 28χρονος συνεργός τους.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από κοινού με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη ληστειών και κλοπών από οικίες.


Ειδικότερα, πρωινές κυρίως ώρες, εντόπιζαν οικίες σε διάφορες περιοχές των Μεσογείων και με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, παραβίαζαν τις θύρες και τα παράθυρα τους αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα τιμαλφή. Στις περιπτώσεις που οι ένοικοι βρίσκονταν εντός, δεν δίσταζαν με την απειλή ή χρήση σωματικής βίας να τους ακινητοποιούν.


Ακόμη, για τις μετακινήσεις τους τα μέλη της εγκληματικής ομάδας χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα, στα οποία τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, τις οποίες είχαν αφαιρέσει λίγο πριν τη διάπραξη των κλοπών, από σταθμευμένα αυτοκίνητα πλησίον των σταθμών του προαστιακού "Αχαρνές" και "Άνω Λιόσια".


Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει τρείς ληστείες και13 κλοπές στην Αρτέμιδα, στα Σπάτα και στην Ραφήνα. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι οι δράστες είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και τους είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους, συνεχίζονται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου