Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Κατερρίφθη στρατιωτικό ρωσικό ελικόπτερο από ισλαμιστές στη Συρία;


Η ισλαμική ομάδα «Αχράμ αλ Σάμ» ανέφερε ότι κατέρριψε ένα ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο στην ανατολική συριακή επαρχία της Λαττάκειας, σύμφωνα με την ‘Al Masdar’ όπως αναφέρει το ρωσικό κανάλι «Tvrain».


Σύμφωνα με το συριακό δημοσίευμα, το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από πυρά πολυβόλου κοντά στα σύνορα με τη Τουρκία.


Πηγές της ‘Αλ Μαντάρ’ αναφέρουν ότι στην περιοχή της κατάρριψης έσπευσε ο ρωσικός στρατός και διεξήγαγε στρατιωτική επιχείρηση αναζήτησης.

Αργότερα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι καταρρίφθηκε ρωσικό ελικόπτερο στη Συρία, όπως ανέφερε το ‘Interfax’.

«Όλες οι ρωσικές δυνάμεις στη Συρία, διεξάγουν έρευνες για το ελικόπτερο», δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση των αντιμαχόμενων πλευρών στη Συρία. 
(tvrain.ru)

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε το δημοσίευμα, σημειώνοντας ότι όλα τα οχήματα μάχης της Ρωσίας VKS (στρατιωτικών διαστημικών δυνάμεων) βρίσκονται σε αεροδρόμια τους.


echedoros-a.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου