Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Συρία: Αμερικανικός και ρωσικός στρατός από κοινού στην Μανμπίτς


Για πρώτη φορά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν στενή συνεργασία στα πεδία των μαχών της συριακής πόλης Μανμπίτς.Αμερικανικά και ρωσικά στρατεύματα- γράφει το κουρδικό Rudaw.net,  περιπολούν από κοινού δυτικά της Μανμπίτς.


Ο ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας ‘The Times’, Ρίτσαρντ Σπένσερ – γράφει το δημοσίευμα- σημειώνει ότι Ρώσοι και Αμερικανοί περιπολούν σε κάποιες κωμοπόλεις δυτικά της Μανμπίτς.
«Οι στρατοί των δύο εθνών, ανεμίζουν τις σημαίες τους επιδεικνύοντας τη δύναμη των χωρών τους. 

Ο ρόλος των μεγάλων δυνάμεων και η δράση της Τουρκίας στην περιοχή έχει δημιουργήσει μια νέα γεωστρατηγική: την εγγύτητα των ΗΠΑ και της Ρωσίας».


Ένα συνηθισμένο μέρος της Συρίας, όπως η πόλη Μανμπίτς, έγινε τώρα ένα στρατηγικό σταυροδρόμι πολλών αντιπάλων. Είναι οι δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ, η Τουρκία και η Συμμαχία Αράβων και Κούρδων. Η Ρωσία υποστηρίζει το καθεστώς, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν τη Συμμαχία στην οποία είναι επικεφαλής η YPG.


Σε κάποια χωριά, δυτικά της Μανμπίτς που ελέγχονται από το κουρδικό YPG, συμφώνησαν να τα παραδώσουν στο συριακό στρατό και να απομακρυνθούν από την Μανμπίτς, προκειμένου να αποφευχθεί επίθεση από τους Τούρκους. 


Επίσης, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν φέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε χωριά που ελέγχονται τώρα από τον συριακό στρατό, αναφέρει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου