Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Συνάντηση επικεφαλής Επιτελείων Τουρκίας- ΗΠΑ- Ρωσίας στην Αττάλεια


Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Χουλούσι Ακάρ, μετά τη συνεδρίαση με τους  επικεφαλής των Γενικών Επιτελείων των ΗΠΑ και της Ρωσίας, στην Αττάλεια,  εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «τα μέρη συζήτησαν για τον αγώνα εναντίον όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη Συρία και στο Ιράκ και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα ασφαλείας».


Αποφάσισαν, επίσης,  κατά το επόμενο διάστημα να συνεργασθούν για την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων και στη λήψη πρόσθετων μέτρων,  στο πλαίσιο της πρόληψης ανεπιθύμητων ενεργειών μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των μερών, σημειώνει το δημοσίευμα.(dirilispostasi.com)

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου