Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Μ.Σουλτς για Ρ.Τ Ερντογάν: «Ασχοληθείτε με τη διακυβέρνηση της χώρας σας»


«Δραματική» χαρακτήρισε τη Δευτέρα την κρίση στις ευρωτουρκικές σχέσεις ο Μάρτιν Σουλτς, ζητώντας από την ΕΕ να λάβει κοινή θέση στο θέμα των τουρκικών προεκλογικών συγκεντρώσεων. 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο υποψήφιος του SPD (Σοσιαλδημοκράτες) για την καγκελαρία κατηγόρησε τους Τούρκους αξιωματούχους ότι «κατέστησαν τις διεθνείς σχέσεις αντικείμενο του προεκλογικού τους αγώνα (σ.σ για το δημοψήφισμα)». «Αυτό το θεωρώ επικίνδυνο» τόνισε.

«Απευθύνω έκκληση στην τουρκική κυβέρνηση: Ασχοληθείτε με τη διακυβέρνηση της χώρας σας, και μη διχάζετε τους πολίτες σας στο εξωτερικό» δήλωσε ο επικεφαλής του SPD, απευθυνόμενος προς την Άγκυρα. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου