Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Πρόεδρος Ιράν: «Τεράστιο το δυναμικό ρωσικών επενδύσεων στον ενεργειακό τομέα»


Ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ροχανί, δήλωσε σήμερα πως η Τεχεράνη καλωσορίζει τις ρωσικές επενδύσεις στις πηγές πετρελαίου και αερίου του, δίνοντας το σήμα για σημαντικές εξελίξεις στην ενεργειακή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

«Υπάρχει ένα τεράστιο δυναμικό ρωσικών επενδύσεων στον ενεργειακό τομέα του Ιράν», δήλωσε ο Ροχανί στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ της Τεχεράνης πριν από την αναχώρησή του για τη Μόσχα, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη έπειτα από πρόσκληση του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Ορισμένες πηγές πετρελαίου και αερίου έχουν υποδειχθεί σε ρωσικές εταιρίες… Θα δούμε μια μεγάλη ανάπτυξη σε συνεργασίες στην ενέργεια», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου