Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Εγκρίθηκε η 1η δόση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για το 2017


Εγκρίθηκε η μεταφορά ποσού στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΑΕ (ΕΕΤΑΑ) για τη χρηματοδότηση της Α΄ δόσης του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για το χρονικό διάστημα από 01.01.2017-31.12.2017, σύμφωνα με απόφαση την οποία υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η μεταφορά του ποσού των 18 εκατ. ευρώ από το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ) στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΑΕ (ΕΕΤΑΑ) για την κάλυψη της Α΄ δόσης, που αφορά στο 45% του εκτιμώμενου συνολικού ποσού των 40 εκατ. ευρώ που αναλογεί στο ΑΚΑΓΕ για τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» που παρασχέθηκαν και θα παρασχεθούν για την περίοδο από 01.01.2017-31.12.2017 στους συνταξιούχους των φορέων κοινωνικής ασφάλισης και του Δημοσίου.

Όπως επισημαίνεται στην απόφαση, η μεταφορά του ποσού στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ θα γίνει από το Λογαριασμό Ταμειακής Διαχείρισης-Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών, ο οποίος τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, με έκδοση επιταγής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 της αριθμ. Φ.80000/οικ. 12445/2646/10.8.2012 (Β΄ 2371) Κοινής Απόφασης των υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και Οικονομικών «Κανονισμός Οικονομικής Οργάνωσης και Λογιστικής Λειτουργίας του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ)».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου