Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη Κάζνεβ στην Αθήνα: «Μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας προς τον ελληνικό λαό»


«Μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας της Γαλλίας προς τον ελληνικό λαό και τις αρχές της χώρας», θα απευθύνει ο γάλλος πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ, κατά την επίσκεψή του την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Αθήνα, κατά την οποία θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα.

Στο ίδιο κλίμα αναμένεται ότι θα είναι και η συνάντησή του με τους υπεύθυνους των γαλλικών επιχειρήσεων, που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα.

Δίνοντας την ευρωπαϊκή διάσταση της επίσκεψης του Μπερνάρ Καζνέβ, η γαλλική πλευρά αναφέρει ότι «μετά την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Λονδίνο, και μετά την Ευρωπαϊκή Κοινωνική Διάσκεψη του Παρισιού, ο Γάλλος πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Αθήνα, όπου θα υπενθυμίσει τη σημασία της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το μέλλον των "27"».

Ο γάλλος πρωθυπουργός, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και από τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ, «θα παρευρεθεί σε συνεδρίαση σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές για τους αιτούντες άσυλο που θα μετεγκατασταθούν στην Γαλλία τον Μάρτιο» και θα συναντηθεί με το προσωπικό του Γαλλικού Ινστιτούτου, της Γαλλικής αρχαιολογικής Σχολής, καθώς και με τη γαλλική κοινότητα στην Ελλάδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου