Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Η Αλβανία έχει κατάλογο εντόπιων που χρηματοδοτούν την Τρομοκρατία


Ο επικεφαλής του Γραφείου για την Πρόληψη Ξεπλύματος Χρήματος στην Αλβανία, Αγκίμ Ισμαήλι, σε συνεδρίαση της επιτροπής ασφάλειας του Κοινοβουλίου είπε ότι υπάρχει κατάλογος ατόμων αλλά και νομικών προσώπων στη χώρα,  που χρηματοδοτούν την τρομοκρατία.

Ο Ισμαήλι δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, αλλά επανέλαβε αρκετές φορές ότι το γραφείο του άρχισε, ήδη, να ερευνά διάφορες οργανώσεις της χώρας,  που χρηματοδοτούν και αποστέλλουν μαχητές να πολεμήσουν στο πλευρό των τρομοκρατικών ομάδων στη Συρία και το Ιράκ.


Στα πεδία των μαχών στις δύο αυτές χώρες της Μέσης Ανατολής, πολεμούν πάνω από 150 Αλβανοί εξτρεμιστές  και μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί  περισσότεροι από 20 νεκροί από αυτούς.


Ο Ισμαήλι είπε ότι η Διοίκηση ξεκίνησε 154 ποινικές διώξεις για ξέπλυμα χρήματος.
«Στις 154 ποινικές διώξεις για ξέπλυμα χρήματος έχουμε 1.300 αναφορές για ύποπτες συναλλαγές μέσα σε ένα χρόνο και τα μπλοκαρισμένα χρήματα από τις συναλλαγές αυτές ανήλθαν στα € 28 εκατομμύρια», δήλωσε ο Ισμαήλι, σύμφωνα με το «PlusInfo».

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_330.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου