Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Οι Τούρκοι δεν θα επιτρέψουν τα αμερικανικά αεροσκάφη να χρησιμοποιήσουν το Ιντσιρλίκ;


Οι Τούρκοι δεν θα επιτρέψουν  την απογείωση αμερικανικών αεροσκαφών από την αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ για την επιχείρηση κατά της Ράκας, εάν σε αυτήν συμμετάσχουν και οι Κούρδοι του YPG, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.



Υπάρχουν πιθανά σενάρια, σημειώνει το δημοσίευμα, καθώς οι εργασίες μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας για την στρατιωτική επίθεση κατά του Daesh  στη Ράκα συνεχίζονται.



«Ένα σημαντικό ατού για την Τουρκία είναι ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ στα Άδανα. Έτσι,  εάν αποφασίσουν να λάβουν μέρος οι ομάδες του PKK / PYD / YPG δεν θα επιτρέψουμε τη χρησιμοποίηση του Ιντσιρλίκ. Σε αυτήν την περίπτωση οι ΗΠΑ θα στερηθούν την υποστήριξη των μαχητικών αεροσκαφών», σημειώνεται χαρακτηριστικά από το «haberler.com»



Η συμμετοχή των κουρδικών ένοπλων ομάδων στην επιχείρηση της Ράκας τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας και η τελευταία έχει θέσει ορισμένες προϋποθέσεις.

 Η Τουρκία πρότεινε για την επιχείρηση αυτή να συμμετάσχει ο ‘Ελεύθερος Συριακός Στρατός’, ο οποίος έχει εκπαιδευθεί στην Τουρκία. Ωστόσο, οι Αμερικανοί στρατιωτικοί επιμένουν στη συμμετοχή των «Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας» που αποτελείται από Κούρδους και Άραβες.



Η Τουρκία, όπως σημειώνεται, θεωρεί ότι είναι φυσικό δικαίωμά της να αρνηθεί τη χρήση των αμερικανικών αεροσκαφών από το έδαφός της.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου