Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Οι Κούρδοι απελευθέρωσαν το αεροδρόμιο της Τάμπκα


Οι μαχητές της «Οργής του Ευφράτη» απελευθέρωσαν το αεροδρόμιο της Τάμπκα από τη συμμορία του ‘ισλαμικού κράτους’, γράφει το ημιεπίσημο κουρδικό πρακτορείο ‘Firat’.
Μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων που βρίσκονται υπό την ηγεσία των Ομάδων Λαϊκής Προστασίας (YPG), απελευθέρωσαν το αεροδρόμιο της Τάμπκα στις 20:00 τοπική ώρα, βράδυ Κυριακής.Το  συριακό στρατηγικό αεροδρόμιο βρίσκονταν υπό τον έλεγχο του ‘ισλαμικού κράτους’, από το 2014, όταν το κατέλαβαν από τις δυνάμεις του προέδρου Άσαντ.Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες, αμερικανικό αεροσκάφος μετέφερε κοντά στο «φράγμα Τάμπκα», δυνάμεις των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_297.htl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου