Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Η Τουρκία πρώτος χορηγός του «στρατού Κοσσυφοπεδίου»


Τα μέσα ενημέρωσης και αξιωματούχοι ασφάλειας της Σερβίας, ανησυχούν για τις φήμες σχηματισμού στρατού  από το Κοσσυφοπέδιο. 


Επισημαίνουν στις αναφορές τους αυτές ότι υπάρχει το άμεσο ενδεχόμενο εξοπλισμού του στρατού αυτού από την Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Κοσόβου ‘Koha’.Η σερβική εφημερίδα «Danas», εξάλλου,  παρουσιάζει απόψεις εμπειρογνωμόνων που μιλούν για τους στενούς δεσμούς των αρχών του Κοσσυφοπεδίου με τον πρόεδρο της Τουρκίας. Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα είναι ο κύριος χορηγός του οπλισμού του στρατού και είναι πρόθυμος να δωρίσει ακόμη και αεροσκάφη «F-16 Falcon», τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης.Οι εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας του Βελιγραδίου ισχυρίζονται ότι ο Ερντογάν, με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα θα ενεργοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν για την εξοπλισμό των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου.Ο πρώην επικεφαλής του Τμήματος Ασφάλειας της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Βελιγραδίου, συνταγματάρχης Μίλαν Μιγιαλκόφσκι, αναφέρει ότι η Τουρκία  θα εξοπλίσει το Κοσσυφοπέδιο, όπως έχει κάνει και σε άλλες χώρες (των Βαλκανίων).Δημοσιεύματα του Κοσσυφοπεδίου- πριν δημοσιοποιηθεί η παρούσα πληροφορία- ανέφεραν ότι ενδέχεται  ο στρατός που πρόκειται να δημιουργεί στο Κοσσυφοπέδιο θα λάβει όπλα από τη Γερμανία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γερμανικές βιομηχανίες έχουν, ήδη, προβεί σε προτάσεις προς τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου.


(infoshqip.com)

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_775.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου