Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Πρωθυπουργός Σερβίας: «Μπορώ να πάω στο Κοσσυφοπέδιο και χωρίς άδεια από την Πρίστινα»


Ο πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξαντάρ Βούτσιτς,  εκδήλωσε την επιθυμία του, να επισκεφθεί το Κοσσυφοπέδιο, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει χωρίς να λάβει άδεια από τις αρχές της Πρίστινα.

Οι δηλώσεις του έγιναν σε πολιτική εκδήλωση στο Νόβι Παζάρ, όπου είπε στους δημοσιογράφους ότι «μπορεί να μπει στο Κοσσυφοπέδιο μέσω εναλλακτικών διαβάσεων».
Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν θα το πράξει, επειδή «δεν έχει νόημα μια τέτοια πράξη και δεν επιδιώκει να προκαλέσει προβλήματα στους Σέρβους που ζουν στο Κοσσυφοπέδιο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Klan Kosova» που επικαλείται το σερβικό πρακτορείο ‘beta’, ο Βούτσιτς είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, επιμένει, τόσο πολύ, για το σχηματισμό του λεγόμενου «στρατού (του Κοσσυφοπεδίου)».

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_434.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου