Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ο συριακός στρατός ελέγχει πλήρως την Παλμύρα


Η Γενική Διοίκηση του Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οι μονάδες του στρατού απέκτησαν τον έλεγχο της πόλης Ταντμούρ (Παλμύρα), προκαλώντας βαριές απώλειες κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης  του Daesh, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εξοπλισμό.


Ο συριακός στρατός, σύμφωνα με την κρατική ραδιοτηλεόραση της Συρίας (en.rtv.gov.sy), με τη συνεργασία των συμμάχων και την υποστήριξη των δυνάμεων τους, απέκτησε εκ νέου τον έλεγχο της πόλης Παλμύρας και των γύρω περιοχών μετά από μια σειρά επιτυχημένων στρατιωτικών επιχειρήσεων  με την υποστήριξη των αεροπορικών δυνάμεων τόσο της Συρίας όσο και της Ρωσίας.


Η ανακοίνωση προσθέτει ότι οι μονάδες του Μηχανικού προσπαθούν να απενεργοποιήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς που έχουν τοποθετηθεί σε κρυφά σημεία από τους τρομοκράτες που εκδιώχθηκαν.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου