Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Τουρκική στρατιωτική φάλαγγα κινείται προς την Αλ Μπάμπ (Συρία)


Τουρκική στρατιωτική φάλαγγα με οχήματα μεταφοράς προσωπικού κινείται στην περιφέρεια της Κιλίς, στη νότια Τουρκία, μέσω της επαρχίας Elbeyli προς την περιοχή Çobanbey (τουρκική ονομασία της Αλ Ράι της Συρίας).


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «milliyet.com.tr»,  το κομβόι είναι μεγάλο και φέρει ικανό αριθμό τεθωρακισμένων οχημάτων με κατεύθυνση την πόλη της Συρίας Αλ Μπάμπ.

Όπως σημειώνεται,  ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόλη Μπανμπίτς, η οποία ελέγχεται από τους Κούρδους του YPG.


Ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε σήμερα ότι περιμένει την απόσυρση από την Μανμπίτς των Κούρδων του YPG και η έκκλησή του αυτή δεν είναι η  πρώτη.

Η Τουρκία μετά την Αλ Μπάμπ στοχεύει στην κατάληψη της πόλης Μανμπίτς, πριν κατευθυνθεί προς τη Ράκα.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_93.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου