Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Κ. Μίχαλος: «Το υπεύθυνο επιχειρείν, ίσης σημασίας με το κερδοφόρο επιχειρείν»


«Το υπεύθυνο επιχειρείν αναδεικνύεται παγκοσμίως σε στόχο ίσης σημασίας με το κερδοφόρο επιχειρείν».

Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κ. Μίχαλος, στην κεντρική παρουσίαση- ομιλία του ακαδημαϊκού Βασιλείου Μαρκεζίνη: «Ο Οδυσσέας: Η δυνατότητα του Ομήρου να ατενίζει το Μέλλον», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου: «Ο Οδυσσέας και ο δημιουργός του. Μια απόπειρα ανάλυσης ενός ασυνήθιστου ήρωα και ενός μεγάλου ποιητή».

Όπως είπε ο κ. Μίχαλος: «Οι “ήρωες” του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου είναι αυτοί που καταφέρνουν, με το μυαλό και τις ικανότητές τους, να παράγουν αξία για τον περιβάλλον, για την κοινωνία, για την οικονομία. Οι ήρωες είναι αυτοί που επιχειρούν με διορατικότητα και ευελιξία. Είναι αυτοί που αντιστέκονται στην οργή των Θεών, που στην Ελλάδα του σήμερα έχει τη μορφή μιας οκταετούς οικονομικής ύφεσης. Είναι αυτοί που πορεύονται με όραμα και ήθος».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου