Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Η Τουρκία προσπαθεί να κλείσει τρία ‘φιλο-κουρδικά’ δορυφορικά κανάλια


Το τουρκικό  Ανώτατο Συμβούλιο Ραδιο –Τηλεόρασης (RTÜK) έχει εισηγηθεί το κλείσιμο τριών δορυφορικών καναλιών που τα καθορίζει ως ‘φιλοκουρδικά’ και μεταδίδονται από το γαλλικό δορυφόρο ‘Eutelsat’.


Πρόκειται για τα κανάλια «News Channel TV, Ronahi TV και Sterk TV», όπως σημειώνεται και το RTÜK έχει αρχίσει συνομιλίες με τη γαλλική εταιρεία προκειμένου να τα κλείσει.

Το δημοσίευμα του τουρκικού «dirilispostasi.com» σημειώνει ότι  «το RTÜK δεν προτίθεται να αφήσει την τρομοκρατική οργάνωση του PKK να συνεχίζει την προπαγάνδα του στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό, εργάζεται για να σταματήσει τη μετάδοση των σταθμών αυτών μέσω δορυφόρου, στην Τουρκία».

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου