Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Μαχητικό αεροσκάφος της Συρίας συνετρίβη σε τουρκικό έδαφοςΑεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Συρίας συνετρίβη στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας.


Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπινάλι Γιλντιρίμ, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι «Sky News Arabia».


Το αεροσκάφος πετούσε κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα.


«Συνετρίβη ένα αεροσκάφος Mig-23, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  ο πιλότος κατάφερε να εκτιναχθεί», δήλωσε ο Γιλντιρίμ προσθέτοντας ότι το στρατιωτικό αεροσκάφος που έπεσε στην επαρχία Χατάι ανήκει στη Συρία.


Δεν διευκρινίσθηκε η αιτία του συμβάντος. Ο κυβερνήτης  της τουρκικής επαρχίας ανέφερε ότι όταν οι διασώστες μετέβησαν στο σημείο της συντριβής, είδαν ότι στο πιλοτήριο δεν υπήρχε κανείς.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_57.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου