Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η Τουρκία αποκλείει συμμετοχή σε δράση μαζί με Κούρδους στη Συρία


Πηγή από το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι το Κόμμα της Δημοκρατικής Ένωσης (PYD) και  η ένοπλη πτέρυγά του (YPG) είναι μια κόκκινη γραμμή για την Τουρκία, σημειώνει η λιβανική ‘alhadathnews.net’.


Η πηγή σε σχετική αναφορά του ‘Sputnik’, απαντώντας σε ερώτηση εάν η Τουρκία θα συμπεριληφθεί σε δράση συνεργαζόμενη με τις Ομάδες Λαϊκής Προστασίας (YPG) των Κούρδων σε επιχείρηση κατά της Ράκα, όπως θέλουν οι Αμερικανοί, δήλωσε ότι η Τουρκία δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την οργάνωση αυτή, την οποία θεωρεί προέκταση της τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK.


Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπεν Αλί (Μπινάλι)  Γιλντιρίμ  είχε πει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη με τον Ιορδανό ομόλογό του, «Είναι ατυχής επιλογή των συμμάχων να συμπεριλαμβάνουν την Τουρκία μαζί με τις ομάδες Λαϊκής Προστασίας των Κούρδων κατά του Daesh», υπονοώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η πηγή τόνισε επίσης, ότι ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Φικρί Ισίκ, θα συμμετάσχει στην αντιπροσωπεία που θα συνοδεύσει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ρωσία, επισημαίνοντας ότι κατά τις συναντήσεις με τους Ρώσους αξιωματούχους θα συζητηθεί το θέμα  της αντιπυραυλικής άμυνας του συστήματος ‘S-400’.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου