Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Γ. Τσιρώνης: «Ο πρωτογενής τομέας είναι ίσως ο πιο βασικός πυλώνας για να ξεφύγει η Ελλάδα από την κρίση»


Την εκτίμηση πως ο πρωτογενής τομέας είναι ίσως ο πιο βασικός πυλώνας για να ξεφύγει η Ελλάδα από την κρίση, επανέλαβε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης.

Ο κ. Τσιρώνης ο οποίος επισκέπτεται από το πρωί τον νομό Έβρου, είχε συναντήσεις με τους δημάρχους Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη και Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό, συμμετείχε σε ημερίδα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με θέμα «Στρατηγικές Ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα στο Νομό Έβρου». Επίσης, επισκέφθηκε το εργοστάσιο ζάχαρης στην Ορεστιάδα, το αναπηνιστήριο Σουφλίου, ενώ συνομίλησε με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων.

Ο αν. υπουργός αξιολόγησε ως μία εξαιρετική προσπάθεια την ημερίδα του ΔΠΘ, στην οποία τόνισε πως «πρέπει να σταματήσει η ποδοσφαιρική διαμάχη που δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα, ανάμεσα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, γιατί σε ορισμένα ζητήματα όπως οι επιζωοτίες, έχει σε τόσο μεγάλο βαθμό υποστελεχωθεί το δημόσιο που γίνεται πλέον τροχοπέδη, σκοτώνει την ίδια την επιχειρηματικότητα». Αναφερόμενος δε, στο αναπηνιστήριο που δεν λειτουργεί, περιέγραψε τη σηροτροφία ως έναν κοιμώμενο γίγαντα που χρήζει μεγάλης προσοχής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου