Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Η επιλογή της Κυβέρνησης να πάει κατά στάδια την αξιολόγηση διαιωνίζει την εκκρεμότητα»


«Η επιλογή της κυβέρνησης να πάει κατά στάδια την αξιολόγηση, μπορεί να θεωρείται από την ίδια ως επιτυχία, στην πράξη όμως διαιωνίζει την εκκρεμότητα και παραπέμπει όλο και πέρα την αγωνία ενός ολόκληρου λαού, αν θα μείνει ή όχι στο ευρώ» σχολιάζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων.

«Από το «καήκαμε, αν δεν κλείσουμε την αξιολόγηση» του Τσακαλώτου, είναι τόσο απλό να τρέχουν οι μήνες και να μένει άλυτο το ελληνικό πρόβλημα;» διερωτάται η Ένωση Κεντρώων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου