Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Η Αίγυπτος θέσπισε διπλωματική αποστολή στο ΝΑΤΟ


Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, εξέδωσε προεδρικό διάταγμα για την ίδρυση διπλωματικής αποστολής στο ΝΑΤΟ.
Το διάταγμα δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα της Αιγύπτου την Πέμπτη.
Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο επικεφαλής του  προσωπικού του Στρατού, στρατηγός Μαχμούντ Χεγκάζι συναντήθηκε με τον στρατηγό Πέτρ Παβέλ, επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ στο Κάιρο.Κατά τη συνάντηση αυτή δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχιζόμενη κρίση στη Λιβύη.
Ο Αιγύπτιος στρατηγός είναι μέλος μια αιγυπτιακής Επιτροπής που μεσολαβεί μεταξύ των αντίπαλων παρατάξεων της Λιβύης.Τον περασμένο μήνα, το Κάιρο, φιλοξένησε ένα γύρο συνομιλιών μεταξύ των αντίπαλων πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Οι δύο στρατιωτικοί διοικητές συζήτησαν, επίσης, τις τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, καθώς και το συντονισμό και τη συνεργασία στον τομέα αυτόν, σύμφωνα με δήλωση των ενόπλων δυνάμεων της Αιγύπτου.Ο Παβέλ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του ΝΑΤΟ στις προσπάθειες της Αιγύπτου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στην επίτευξη ασφάλειας και σταθερότητας στη Μέση Ανατολή, γράφει η "ahram.org.eg".

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_70.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου