Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΥΠΑΜ Τουρκίας: Τα ρωσικά συγκροτήματα S-400 δεν θα ενσωματωθούν στο σύστημα του ΝΑΤΟ


Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Φικρί Ισίκ, δήλωσε ότι η Άγκυρα δεν έχει σχέδια για ενσωμάτωση των ρωσικών S-400 στο σύστημα του ΝΑΤΟ, εάν, τελικά, αγορασθούν από τη Ρωσία.


Σύμφωνα με το κανάλι Haber7,  ο Τούρκος υπουργός Άμυνας  δήλωσε ότι “τα συγκροτήματα που θα αγορασθούν δεν πρέπει να ενσωματωθούν στο σύστημα του ΝΑΤΟ”.



Νωρίτερα, ο Ισίκ είχε αναφέρει ότι υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας, σχετικά με την προμήθεια του αντιπυραυλικού συστήματος S-400, αλλά ακόμη δεν έχουν φθάσει στο επίπεδο της υπογραφής  της συμφωνίας για την αγορά.



Σε ερώτηση εάν αυτό σχετίζεται με την επιχείρηση κατά της πόλης Μανμπίτς στη Συρία, ο Ισίκ δήλωσε ότι « κόκκινη γραμμή μας και προτεραιότητα είναι η διάλυση του PYD από την Μανμπίτς, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει η διπλωματική επιλογή και όχι η στρατιωτική, λόγω της παρουσίας εκεί Αμερικανών και Ρώσων στρατιωτών.( haber7.com)

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/s-400.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου