Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται να καταλάβει την Μανμπίτς;


Το σχέδιο της Άγκυρας για στρατιωτική επιχείρηση κατά της πόλης Μανμπίτς, την οποία ελέγχουν οι Κούρδοι του Κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), είναι έτοιμο, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.


Το δημοσίευμα του «yeniakit.com.tr» σημειώνει ότι για το ζήτημα αυτό έχουν ενημερωθεί τόσο η Ουάσιγκτον, όσο και η Μόσχα.


«Οι Αμερικανοί στρατιώτες θα ενημερωθούν 48 ώρες πριν την έναρξη της επιχείρησης για να εγκαταλείψουν την περιοχή», σημειώνεται χαρακτηριστικά.


Ο υπουργός Άμυνας  Φικρί Ισίκ (Fikri Işık) δήλωσε ότι η επιχείρηση θα ξεκινήσει πριν από την 10η Μαρτίου. Δυνάμεις θα σταλούν στη γραμμή «Çobanbey – Karkamış». Το σχέδιο για την κατάληψη της πόλης Μανμπίτς θα είναι διαφορετικό από αυτό που εφαρμόσθηκε κατά της Αλ Μπαμπ με τους τρομοκράτες του Daesh. Υπολογίζονται ότι στην Μανμπίτς υπάρχουν 2,500 Κούρδοι του YPG- ένοπλο τμήμα του PYD.


Ωστόσο, υπάρχουν άλλες εκτιμήσεις. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα μεταβεί στις 10 Μαρτίου στη Μόσχα σε μια προγραμματισμένη επίσκεψη. Ο Ερντογάν θα είναι επικεφαλής του Συμβουλίου Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου Στρατηγικής. Αναμένεται ότι η  επίθεση στην Μανμπίτς θα αρχίσει μετά τη συνάντηση Ερντογάν – Πούτιν, δηλαδή μετά τις 10 Μαρτίου, γράφει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_71.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου