Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Πρόεδρος Αλβανίας: Έχουμε συνταγματική υποχρέωση να προστατεύουμε τους Αλβανούς στα Σκόπια


Ο πρόεδρος της Αλβανίας, Μπουγιάρ Νισάνι, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση των Τιράνων ‘Ora News’ δήλωσε ότι είναι λάθος η εκτίμηση ότι η Αλβανία επεμβαίνει  στις εσωτερικές υποθέσεις των Σκοπίων και  ότι νουθετεί  τους Αλβανούς στη γειτονική χώρα.Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αλβανοί είναι συστατικό στοιχείο της χώρας και τα αιτήματα τους είναι νόμιμα.


«Δεν παρεμβαίνουμε στις εσωτερικές υποθέσεις κανενός, αλλά το Σύνταγμα, μας υποχρεώνει να τους προστατεύουμε, γιατί απλά μιλούν αλβανικά. Η Αλβανία έχει συμβάλλει και θα συμβάλλει  στη σταθερότητα της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας για την ανάπτυξη των σχέσεων καλής γειτονίας», είπε.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι γεγονός ότι «οι Αλβανοί αποτελούν ένα συστατικό στοιχείο του κράτους των Σκοπίων και αυτό είναι γεγονός, ωστόσο η Αλβανία έχει δέσμευση και υποχρέωση από το Σύνταγμα της να ενδιαφέρεται για αυτούς  και οφείλει να υποστηρίζει τους Αλβανούς για το σεβασμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους, όχι μόνο στα Σκόπια, αλλά, όπου και αν ζουν», είπε.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου