Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Σκόπια- Ανησυχία Ρωσίας για αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων


Η Μόσχα ανησυχεί με την κλιμάκωση της πολιτικής κρίσης στο νοτιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων και καλεί τη Δύση να σταματήσει την παρέμβασή της στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.



«Η Δύση υποστηρίζοντας την αλβανική μειονότητα προσπαθεί να φέρει στην εξουσία στα Σκόπια την αντιπολίτευση, η οποία έχει προσυπογράψει τις απαιτήσεις των Αλβανών που οδηγούν στη συνταγματική  υπονόμευση της χώρας.


Συνεχίζονται οι καταστροφικές  προσπάθειες της επιβολής καθεστώτος, που είναι αντίθετο με τη βούληση των  (ψευδο)Μακεδόνων ψηφοφόρων και το μόνο που θα κάνουν είναι να επιδεινώσουν την κατάσταση», αναφέρει η ανακοίνωση.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου