Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Τουρκία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Ντιγιαρμπακίρ- επιχείρηση κατά των Κούρδων αυτονομιστών


Στο Ντιγιαρμπακίρ στις  περιοχές Λίτσε και Χάρζο  σε 12 οικισμούς  κηρύχθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω επιχειρήσεων των δυνάμεων ασφαλείας κατά ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.


Σε σχετική ανακοίνωση του τοπικού διοικητή στη Λίτσε τρομοκράτες δραστηριοποιούνται σε ορεινές και δασικές περιοχές, όπου έχουν εντοπισθεί χώροι αποθήκευσης των ανταρτών.


Η ανακοίνωση επικαλείται  τη διαφύλαξη της  ασφάλειας και της περιουσίας των κατοίκων και απαρριθμούνται οι οικισμοί στους οποίους επιβάλλεται το μέτρο της απαγόρευσης, η οποία ισχύει από τις 14:00 της 2ας Μαρτίου 2017.


Στην περιφέρεια του Ντιγιαρμπακίρ το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών  έχει εφαρμοσθεί πολλές φορές από την έναρξη  της αντιπαράθεσης των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και Κούρδων αυτονομιστών κατά την τελευταία διετία.«Diriliş Postası»

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου