Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Αλβανοί Σκοπίων: «Παίζεται επικίνδυνο παιχνίδι»


Δήλωση στο Facebook  του βουλευτή του DUI, Αρτάν Γκρούμπι


«Η κοινή δήλωση των αλβανικών πολιτικών κομμάτων στην (ψευδο)Μακεδονία, που υπεγράφη από 



όλα τα αλβανικά κόμματα είναι μια δήλωση για μια ευρωπαϊκή (ψευδο)Μακεδονία.


Ορισμένα σημεία της κοινής δήλωσης των αλβανικών πολιτικών κομμάτων πηγάζουν από τα προεκλογικά προγράμματα μας και σε καμία περίπτωση δεν θίγουν τον ενιαίο χαρακτήρα του κράτους, δεν παρέχουν καμιά νύξη για ομοσπονδιοποίηση  ή καντονοποίηση , ούτε διαχωρισμό της χώρας.



Καλώ όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τα πολιτικά κόμματα,  οι συγκρούσεις μεταξύ τους να μην έχουν να κάνουν με εθνοτικούς λόγους, και να μην κάνουν χρήση αποσπασματικών δηλώσεων, φτιάχνοντας ένα υστερικό πλαίσιο για (εθνοτικές) συγκρούσεις, διότι πρώτον δεν είναι αυτό υπέρ της αλήθειας και δεύτερο είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι», σημειώνει το «PlusInfo».

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου