Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ο στρατός της Συρίας ανακατέλαβε την αρχαία Παλμύρα από το ISIS


Ο στρατός της Συρίας και οι σύμμαχοί τους, έχουν ανακαταλάβει την ιστορική αρχαία πόλη της Παλμύρας.

Ο αρχαίος οικισμός βρίσκεται στα δυτικά προάστια της σύγχρονης Παλμύρας.


Σύμφωνα με τη λιβανική «The Daily Star»ο συριακός στρατός έχει καταλάβει και ένα σύγχρονο οικοδομικό συγκρότημα στα νοτιοδυτικά και έχει προσεγγίσει το κεντρικό τμήμα της πόλης, ωθώντας τους τρομοκράτες του ‘ισλαμικού κράτους’.


Ο στρατός επικουρούμενος από τη ρωσική πολεμική αεροπορία ανέκτησε την πόλη τον περασμένο Μάρτιο, αλλά οι εξτρεμιστές του Daesh την ανακατέλαβαν τον περασμένο Δεκέμβριο.


Σημειώνεται ότι οι τρομοκράτες κατέστρεψαν αρχαία αντικείμενα ηλικίας 1800 ετών, πράξεις που χαρακτηρίσθηκαν διεθνώς ως εγκλήματα πολέμου.


http://www.echedoros-a.gr/2017/03/isis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου