Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Στ. Πιτσιόρλας: «Η προοπτική ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης ματαιώνει τα σενάρια περί εκλογών»


«Η προοπτική ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης ματαιώνει τα σενάρια περί εκλογών και δημιουργεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 μια περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα θα πρέπει να οργανώσει το αύριο», δηλώνει σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Με δεδομένο μάλιστα, ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα εκ των πραγμάτων θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων», τότε, σημειώνει ο υφυπουργός Στ. Πιτσιόρλας, «η κυβέρνηση οφείλει να ανοίξει -και θα ανοίξει- μια μεγάλη συζήτηση σε τρία επίπεδα: Στρατηγική βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης. Συνταγματική αναθεώρηση. Ευρωπαϊκή προοπτική- θέση και ρόλος της Ελλάδας».

Μάλιστα, «οι όποιες συμμαχίες», είναι η άποψη του Στ. Πιτσιόρλα, «πρέπει να οικοδομηθούν στη βάση προγραμματικών συμπτώσεων στα τρία αυτά πεδία. Απέναντι σε μια τέτοια πρωτοβουλία, οι δυνάμεις της λεγόμενης Κεντροαριστεράς θα κληθούν να τοποθετηθούν? αποτελεί πρόκληση προς την Κεντροαριστερά για διάλογο. Θα κουβεντιάσουν για το μέλλον της χώρας με εμάς ή με τη ΝΔ;».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου