Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Τερέζα Μέι: «Τόσο η Βρετανία όσο και η ΕΕ είναι έτοιμες να προχωρήσουν στις συνομιλίες για το Brexit»


Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα ότι «τόσο η Βρετανία όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμες να προχωρήσουν στις συνομιλίες για το διαζύγιο Λονδίνου- ΕΕ», ωστόσο δεν ξεκαθάρισε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει επίσημα τη διαδικασία του Brexit.

«Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας μου το κατέστησαν σαφές ότι θέλουν να προχωρήσουμε με τις διαπραγματεύσεις κι εγώ επίσης το ίδιο. Είναι καιρός να προχωρήσουμε με τη διαδικασία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση» επισήμανε η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της τελευταίας Συνόδου που συμμετέχει προτού ενεργοποιήσει το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας.

Η ίδια είπε ότι θα το κάνει πριν από το τέλος του μήνα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου