Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Hurriyet:: Απετράπη απόπειρα σαμποτάζ κατά τουρκικού υποβρυχίου


Απόπειρα δολιοφθοράς είχε γίνει στο πιο προηγμένο υποβρύχιο του τουρκικού στόλου, γράφει η εφημερίδα ‘Hurriyet’.


Υπαξιωματικός του τουρκικού ναυτικού κατά την ώρα άσκησης των καθηκόντων του τοποθέτησε μια σειρά από βίδες και παξιμάδια στη μηχανή του υποβρυχίου «TCG Gür» που βρισκόταν στη ναυτική βάση «Γκιολτσούκ» στην επαρχία Κοτσάελι.



Αξιωματικός εμπόδισε την απόπειρα σαμποτάζ και ο δράστης συνελήφθη αργότερα.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία, «εάν δεν τον είχε δει κανείς ο κινητήρας θα είχε καταστεί άχρηστος από τη στιγμή που θα έμπαινε μπροστά».


Ο κρατούμενος βρίσκεται με την υποψία ότι ανήκει στην ομάδα του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, για τον οποίο πιστεύεται ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα  του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/hurriyet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου