Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Τουρκία: Μεγάλη επιχείρηση κατά του PKK άρχισε στο Ντιγιαρμπακίρ


Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ξεκίνησε στην επαρχία του Ντιγιαρμπακίρ και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λίτσε, όπου έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των κατοίκων σε 18 οικισμούς.


Καθορίζεται ως η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται  τέσσερα τάγματα και 17 ελικόπτερα.Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Doğan, στην επιχείρηση κατά των αυτονομιστών του Εργατικού Κουρδικού Κόμματος (PKK) συμμετέχουν 7.000 χωροφύλακες, 600 άνδρες των ειδικών δυνάμεων και 559 έκτακτοι φύλακες χωριών με δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/pkk.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου