Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Για πρώτη φορά από τον Β' ΠΠ συναντιούνται Αμερικανοί και Ρώσοι και περιπολούν μαζί στην συριακή πόλη Manbij!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μετά την πρώτη συνάντηση των ΓΕΕΘΑ των δύο κορυφαίων στρατιωτικών δυνάμεων του πλανήτη, των ΗΠΑ και της Ρωσίας στη νότια Τουρκία είχαμε και την πρώτη κοινή στρατιωτική επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων των δύο χωρών στην συριακή υπό κουρδική κατοχή πόλη της Μανμπίτζ!

Τέτοια στρατιωτική συνεργασια είχε να λάβει χώρα από τον καιρό του Β' ΠΠ και ο πραγματικός σκοπός της είναι να μην μπουν ιδέες στις τουρκικές δυνάμεις να προελάσουν στην συριακή πόλη.

Άλλωστε μόλις χθες οι ΗΠΑ απηύθυναν προειδοποίηση στην Τουρκία να μην εισέλθει στην πόλη.

Οι αναφορές επιβεβαιώνονται από πολλαπλές πηγές, είτε δυτικές είτε κουρδικές και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από τις περιπολίες Αμερικανών US Navy Seal και Delta Force και Ρώσων Spetsnaz.

Οι εντολές που έχουν λάβει από τα Επιτελεία τους είναι να μην εμπλέκονται οι δρόμοι τους και οι περιοχές ευθύνης τους και να συνενούνται προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Άλλωστε η συγκέντρωση των πιο εκπαιδευμένων ανδρών του πλανήτη σε τόσο μικρό χώρο είναι εκρηκτική από μόνη της.

Ο ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας ‘The Times’, Ρίτσαρντ Σπένσερ σημειώνει ότι Ρώσοι και Αμερικανοί περιπολούν σε κάποιες κωμοπόλεις δυτικά της Μανμπίτς.
«Οι στρατοί των δύο εθνών, ανεμίζουν τις σημαίες τους επιδεικνύοντας τη δύναμη των χωρών τους. Ο ρόλος των μεγάλων δυνάμεων και η δράση της Τουρκίας στην περιοχή έχει δημιουργήσει μια νέα γεωστρατηγική: την εγγύτητα των ΗΠΑ και της Ρωσίας».

Σημειώνεται ότι από τον Απρίλιο του 1945 έχουν να συναντηθούν οι στρατιωτικοί των δύο χωρών όταν τότε βρέθηκαν στις όχθες του ποταμού Έλβα!

Αποφεύγουν τις επαφές αν και η απόσταση που τους χωρίζει είναι μόλις οκτώ χιλιόμετρα!

Οι περιπολίες τους γίνεται σε χωριά που βρίσκονται 25 χιλιόμετρα νοτίως των τουρκικών συνόρων και αποστολή τους είναι να αποτρέψουν στις αντιμαχόμενες πλευρές να επιτεθούν η μία στην άλλη.

«Στην θεωρία, οι άνδρες αυτοί εκτελούν τον ρόλο ενός διαχωριστικού ανάμεσα στους Κούρδους και στους Τούρκους φυλετικά Τουρκομάνους και διαφαίνεται η γεωπολιτική εγγύτητα μεταξύ των δύο μεγάλων εθνών των ΗΠΑ και της Ρωσίας κάτω από την προεδρία του Ν.Τραμπ».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου