Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Τσίπρας για τουρισμό: «Xρόνο το χρόνο σπάμε τα ρεκόρ»


Κατά τη διάρκεια του σύντομου διαλόγου που είχαν παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας ο πρωθυπουργός και ο γενικός γραμματέας του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού του ΟΗΕ Ταλέμπ Ριφάι, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε πως "χρόνο το χρόνο σπάμε τα ρεκόρ" όσον αφορά την προσέλευση επισκεπτών από το εξωτερικό.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο πρωθυπουργός, 27,5 εκατομμύρια τουρίστες έφθασαν στην Ελλάδα πέρσι ενώ την τρέχουσα χρονιά ο στόχος είναι, σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσίπρα, να ξεπεράσουν τα 30 εκατομμύρια οι επισκέπτες.

Η συνάντηση παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά συνεχίζεται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου