Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Δημοσκόπηση ZDF: Προηγείται με δύο μονάδες έναντι του Σουλτς η Μέρκελ


Η συντηρητική ένωση της γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ διατηρεί το προβάδισμά της έναντι του κεντροαριστερού SPD, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, έξι μήνες πριν από τη διεξαγωγή των ομοσπονδιακών εκλογών, όμως οι αντίπαλοί της συγκεντρώνουν τα υψηλότερα ποσοστά τους σε διάστημα σχεδόν πέντε ετών, σύμφωνα με την έρευνα αυτή.

Οι συντηρητικοί προηγούνται σταθερά με 34%, ενώ το SPD κερδίζει δύο ποσοστιαίες μονάδες και φθάνει το 32%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Forschungsgruppe Wahlen για το τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.

Η Μέρκελ και ο υποψήφιος καγκελάριος του SPD Μάρτιν Σουλτς μάχονται στήθος με στήθος σε προσωπικά ποσοστά δημοφιλίας, και με τους δύο να έχουν ποσοστό υποστήριξης 44%.

Τον Φεβρουάριο δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας έδειξε πως το 49% των Γερμανών θέλει ο Σουλτς, πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να γίνει καγκελάριος, σε σύγκριση με το 38% που θέλει η Μέρκελ να παραμείνει καγκελάριος.

Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης πως το αντιμεταναστευτικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία χάνει μία ποσοστιαία μονάδα και πέφτει στο 9%, αλλά εισέρχεται στο κοινοβούλιο ως τρίτο κόμμα.

Το κόμμα Η Αριστερά συγκεντρώνει 8% και οι Πράσινοι το 7%. Οι Ελεύθεροι Δημοκράτες συγκεντρώνουν 5%.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε με δείγμα 1.212 ανθρώπων από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου