Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ερντογάν: «Όχι σε εκλογές πριν το 2019»


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν έχει καταστήσει απόλυτα σαφές ότι δεν υπάρχουν σχέδια να διαλυθεί το κοινοβούλιο και να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές πριν από αυτές που είναι προγραμματισμένες για το 2019, δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μεχμέτ Σιμσέκ.

Μια ημέρα αφού οι Τούρκοι ψήφισαν με οριακή πλειοψηφία υπέρ της αλλαγής του συντάγματος και της μετατροπής του πολιτεύματος από προεδρευόμενη κοινοβουλευτική σε προεδρική δημοκρατία, ο κ. Σιμσέκ δήλωσε ότι οι σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αφορούν τομείς κοινού ενδιαφέροντος, προσθέτοντας ότι μέρος του «θορύβου» ανάμεσα στην Άγκυρα και την Ευρώπη θα πρέπει να σταματήσει μετά τις εκλογές που θα διεξαχθούν στην Ευρώπη.

«Χθες ο πρόεδρος κατέστησε σαφές ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2019», δήλωσε ο Σιμσέκ. «Είναι πολύ ξεκάθαρο. Έχουμε δουλειά να κάνουμε».

Με τη διεξαγωγή ταυτόχρονων προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στις 3 Νοεμβρίου 2019, θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή οι συνταγματικές αλλαγές. Η θέση του πρωθυπουργού θα καταργηθεί και ο πρόεδρος της Τουρκίας ο οποίος θα εκλεγεί θα είναι ταυτόχρονα αρχηγός του κράτους και της κυβέρνησης.

Ο χαρακτήρας της κυβέρνησης θα καθορίζεται στις προεδρικές εκλογές, μιας και ο πρόεδρος θα έχει ελευθερία επιλογής αντιπροέδρου ή αντιπροέδρων της χώρας, καθώς και υπουργών, ενώ το κυβερνητικό σχήμα δεν θα έχει ανάγκη ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου