Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Σκουρλέτης: «Υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας τα περί 4ου μνημονίου»


«Υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας» αποδίδει ο Πάνος Σκουρλέτης στις αναφορές μερίδας των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία ο υπουργός Εσωτερικών σε ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στη Ηλιούπολη, παραδέχτηκε ότι η χώρα είναι κοντά σε ένα τέταρτο μνημόνιο.

Σε σχετικά δήλωσή του αναφέρει:

«Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, σε συνεργασία με την τρόικα εσωτερικού, το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε, προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. Αυτό το επιχειρούν με μια αποσπασματική αναφορά 30 δευτερολέπτων, από μια ομιλία διάρκειας 52 λεπτών και με μια υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Νέα Δημοκρατία»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου