Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Οι ΗΠΑ έριξαν 59 πυραύλους Τόμαχοκ κατά της Συρίας


Την Πέμπτη το βράδυ οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτόξευσαν 59 πυραύλους Κρουζ Τόμαχοκ κατά του συριακού στρατιωτικού αεροδρομίου στο Ας Σαϊράτ που βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα από την πόλη Χομς.


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι η επίθεση ήταν μια απάντηση προς την εικαζόμενη χρήση χημικών όπλων στην Ιντλίμπ της Συρίας, την Τρίτη, για την οποία η Ουάσιγκτον κατηγορεί την κυβέρνηση της Συρίας, σημειώνει το Sputnik.


Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση στη Ρωσία


Η Ρωσία θα ζητήσει έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την πυραυλική επίθεση της Πέμπτης  από τις αμερικανικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας για την Άμυνα και την Ασφάλεια, Βίκτορ  Όζεροφ.«Μετά από αυτό το περισταστικό, ήδη, συννέφιασαν οι σχέσεις με τις ΗΠΑ και κάπως έχουν επιδεινωθεί», είπε ο ίδιος στο Σπούτνικ την Παρασκευή, προσθέτοντας ότι η πυραυλική επίθεση κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα κακό παράδειγμα για την ένοπλη αντιπολίτευση στη Συρία, που θα μπορούσε να θέσει σε αμφισβήτηση τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν με την αντιπολίτευση, συμπεριλαμβανομένης της Γενεύης».Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον δήλωσε ότι για την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ δεν υπήρξαν συζητήσεις ή προηγούμενες επαφές μεταξύ των ΗΠΑ και της Μόσχας πριν και μετά από την πυραυλική επίθεση στη συριακή στρατιωτική βάση.Οι αμερικανικοί πύραυλοι κατέστρεψαν αεροδιαδρόμους, πύργους ελέγχου, κτήρια ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στην αεροπορική βάση, αλλά το προσωπικό είχε εγκαταλείψει τη βάση και ο βασικός εξοπλισμός μεταφέρθηκε πριν από το χτύπημα, ανέφερε το ABC επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Χέμπερτ Μακ-μάστερ ανέφερε σε δήλωσή του ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «έκαναν μεγάλες προσπάθειες» για να αποφευχθούν οι ρωσικές απώλειες, αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις.Αντίδραση της Αθήνας


Όπως σημειώνει το Sputnik, η Ελλάδα αντέδρασε έντονα σε οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, καθώς θα μπορούσε να παρεμποδίσει τις ειρηνευτικές προσπάθειες, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο πηγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετά την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ σε αεροδρόμιο στη Συρία.


«Η Ελλάδα είναι ενάντια σε οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση στη Συρία», είπε η πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σημειώνει το Sputnik.(sputniknews.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/04/59.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου