Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Μια μάνα με το 5χρονο κοριτσάκι της μας έχουν ανάγκη – Ας τις στηρίξουμε


Εχοντας στην αγκαλιά της το 5χρονο κοριτσάκι της μια μάνα μόνη της προσπαθεί να επιβιώσει, να σταθεί στα πόδια της και να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στον άγγελό της.


Τα χτυπήματα που έχει δεχθεί η κ. Βασιλική Κλαδιά τα τρία τελευταία χρόνια είναι πολλά και το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ έχει αναδείξει και στο παρελθόν το πρόβλημα. Η συγκινητική ανταπόκριση των απλών ανθρώπων προσέφερε σημαντική βοήθεια στο πρόβλημα υγείας που εκ γενετής αντιμετωπίζει το μικρό κοριτσάκι.

Τα οικονομικά ζητήματα όμως δε λένε να κλείσουν. Μετά από χρόνια ανεργίας, η δουλειά που βρήκε η κ.Κλαδιά ήταν μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού η επιχείρηση έδιωξε κόσμο λόγω της κρίσης και ένας νέος ανήφορος ορθώθηκε μπροστά τους. Τα απλήρωτα ενοίκια έστειλαν στο δρόμο τη μητέρα με την 5χρονη κόρη και την ίδια στιγμή, η ίδια διαγνώστηκε με πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ελάχιστοι άνθρωποι της έχουν σταθεί, όπως μια εκκλησία στον Αγιο Δημήτριο Αττικής, αλλά η κατάσταση είναι τρομερά δύσκολη. Μόλις σήμερα επέστρεψε στο παλιό σπίτι, αφού η σπιτονοικοκυρά, μετά από πιέσεις, έδωσε μια νέα ολιγοήμερη διορία για να λάβει ένα μέρος από τα ενοίκια που της οφείλονται.

Και αυτή τη φορά η κ.ΒΑσιλική Κλαδιά, επικαλείται την ανθρωπιά όλων μας και μέσω του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ζητά τη βοήθειά μας για να ξεπεράσει το Γολγοθά.

Οσοι έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση μπορούν στον παρακάτω λογαριασμό της ALPHA Bank να βοηθήσουν:

IBAN
GR 100 14034 3034300 21011 49010
Δικαιούχοι: Κλαδιά Βασιλική, Κλαδιά Αβάπτιστο

Στο τηλέφωνο 6948 384869 μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ.Κλαδιά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου