Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Σιίτης Ιμάμης: «Ο Άσαντ να αποχωρήσει από την εξουσία για να μην έχει την μοίρα του Καντάφι»


Ο ηγέτης των σιιτών του Ιράκ, ιμάμης Μοκτάντα Σαντρ προειδοποίησε την Τρίτη τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ ότι αν δεν αποχωρήσει από την εξουσία μπορεί να βιώσει την ίδια μοίρα με τον Λίβυο πρώην ηγέτη Μουαμάρ αλ Καντάφι, που συνελήφθη και δολοφονήθηκε.

Από το Σάββατο ο Σαντρ κάλεσε τον Άσαντ να παραιτηθεί από την προεδρία της Συρίας. Με την τοποθέτηση του αυτή, ο Σαντρ έγινε από τους λίγους σιίτες ηγέτες που αμφισβήτησαν ανοιχτά τη νομιμότητα του Άσαντ στην συριακή προεδρία.

«Κάλεσα τον Άσαντ να αποχωρήσει από την εξουσία για να διατηρηθεί η υπόληψη του άξονα της αντίστασης»

Από τη Νατζάφ, την ιερή πόλη των σιιτών, ο θρησκευτικός ηγέτης εξέδωσε μια νέα ανακοίνωση, επαναδιατυπώνοντας τη θέση του: «Κάλεσα τον Άσαντ να αποχωρήσει από την εξουσία για να διατηρηθεί η υπόληψη του άξονα της αντίστασης και να αποφύγει να έχει την μοίρα του Καντάφι».

Ο άξονας της αντίστασης ενάντια στο Ισραήλ περιλαμβάνει το Ιράν, τη Συρία και τη σιιτική ένοπλη οργάνωση του Λιβάνου, Χεζμπολάχ.

Ο ριζοσπάστης Σάντρ, οι άνδρες του οποίου πολέμησαν τα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ, καταδίκασε επίσης το Σάββατο τα αεροπορικά πλήγματα των ΗΠΑ και κάλεσε την αποχώρηση από τη Συρία όλων των ξένων δυνάμεων που εμπλέκονται στον πόλεμο.


Πηγή: tribune.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου