Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΤΕΕ: Να συμπεριληφθούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών οι ελεύθεροι επαγγελματίες


Τη διαφωνία του για το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών οι ελεύθεροι επαγγελματίες, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, μιλώντας απόψε στην κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το εν λόγω σχέδιο νόμου.


«Αυτή τη στιγμή το 80% των ελευθέρων επαγγελματιών μηχανικών είναι ανασφάλιστοι. Το μήνα Μάρτιο οι αιτήσεις διαγραφής μηχανικών από το Τεχνικό Επιμελητήριο, έχουν τριπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές και τα έξοδα με τα οποία επιβαρύνονται. Εάν είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να μην υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες, τότε καλύτερα από το να προσπαθούμε από νομοσχέδιο σε νομοσχέδιο να τους εξαφανίσουμε, να το πούμε ευθέως, αλλιώς καλό θα είναι να τους συμπεριλάβουμε σε όλες αυτές τις ρυθμίσεις», είπε ο Γιώργος Στασινός.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ κάλεσε την κυβέρνηση να συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο τους ελεύθερους επαγγελματίες, διαφορετικά να δεσμευτεί «σήμερα κιόλας», ότι θα φέρει ένα νέο νομοσχέδιο που θα ικανοποιεί αυτό το αίτημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου