Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Σφοδρότατη επίθεση των συριακών δυνάμεων στη βόρεια Χάμα υπό την «ομπρέλα» των ρωσικών μαχητικών


Γενική και σφοδρή είναι η επίθεση που πραγματοποιούν από σήμερα το πρωί  τα συριακά στρατεύματα στην βόρεια Χάμα εναντίον των δυνάμεων της al-Nusra σε μια πλήρη επίθεση της οποίας ηγείται η επίλεκτη μονάδα των «Τίγρεων».

Η επίθεση διεξάγεται πάντα υπό την πυκνή παρουσία των ρωσικών μαχητικών τα οποία πραγματοποιούν συνεχείς αποστολές εναντίον των ισλαμιστών ανταρτών, το μέτωπο των οποίων καταρρέει.

Οι πρώτες συντονισμένες προσπάθειες των κυβερνητικών δυνάμεων ξεκίνησαν πριν από 72 ώρες περίπου με τοπικές αντεπιθέσεις σε όλο το εύρος του μετώπου αλλά σήμερα η επίθεση που εκδηλώθηκε ήταν γενική.

Αποτέλεσμα είναι οι κυβερνητικές δυνάμεις να προελαύνουν προς τα βόρεια.

Η τακτική των κυβερνητικών δυνάμεων είναι ίδια με αυτή που ακολούθησαν στο ανατολικό Χαλέπι, με μαζικούς σχηματισμούς τεθωρακισμένων και μηχανοκίνητου πεζικού, υποστηριζόμενοι από έντονο πυρ πυροβολικού και αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Οι δυνάμεις του συριακού Στρατού και της μονάδας «Τίγρης» υποστηρίζονται στο έδαφος από την εθνοφυλακή NDF, την λιβανική οργάνωση Hezbollah και τμήματα των Ιρανών «Φρουρών της Επανάστασης».

Εδώ και 10 ημέρες που παρατηρείται η στρατιωτική κινητικότητα οι αντάρτες αμύνονται με τη χρήση μεγάλου αριθμού Α/Τ πυραύλων βάζοντας στο στόχαστρό τους τα συριακά άρματα μάχης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου