Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Η Τουρκία επικρίνει δηλώσεις Αμερικανών για τις επιθέσεις στο Ιράκ


Ο υπουργός με αρμοδιότητα την ΕΕ,Ομέρ Τσελίκ,  δήλωσε ότι οι αεροπορικές επιθέσεις στη βορειοανατολική Συρία που έγιναν την Τρίτη ήταν για την ασφάλεια του έθνους, επικρίνοντας τη θέση που εξέφρασαν οι Αμερικανοί  για τις επιθέσεις αυτές.


«Το κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ, η Τουρκία, έπληξε ένα στρατόπεδο τρομοκρατών που αποτελούσε απειλή για την ίδια και αυτό το στρατόπεδο των 


τρομοκρατών επισκέφθηκε μια άλλη χώρα του ΝΑΤΟ, ένας διοικητής του Αμερικανικού Στρατού (και είδαμε ότι ήταν) μαζί με μέλη της τρομοκρατικής αυτής ομάδας», δήλωσε την Τετάρτη, ο Ομέρ Τσελίκ, στην A Haber TV.


Ο ίδιος επέκρινε τις δηλώσεις των Αμερικανών σχετικά με τις αεροπορικές επιθέσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε βαθιά προβληματισμένοι γιατί αυτή δείχνει μια λανθασμένη προσέγγιση».


Σημειώνεται ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι «ανησυχεί βαθιά» για τις επιθέσεις αυτές που στόχευαν Κούρδους του YPG στα βουνά Σιντζάρ του Βόρειου Ιράκ και στο βουνό Καρακόκ στη βορειοανατολική Συρία.


(yenisafak.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_992.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου