Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Κ. Μητσοτάκης: «Αυτός ο μεγάλος κύκλος ταλαιπωρίας για τη χώρα θα κλείσει σύντομα»


«Αυτός ο μεγάλος κύκλος ταλαιπωρίας για τη χώρα θα κλείσει σύντομα και η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση, για να μπορέσει να οδηγήσει τον τόπο στην έξοδο από αυτό το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο δυστυχώς έχουμε περιέλθει» τόνισε μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στην «Ελιά» στη Βέροια, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ να βρίσκονται «σε απόλυτη πολιτική και εκλογική εγρήγορση».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι «ενδιαφέρουσες» γιατί «ο κ. Τσίπρας θα χρειαστεί να προσέλθει στη Βουλή και «να εξηγήσει γιατί δεσμεύει τη χώρα σε μέτρα μετά τη λήξη του τρίτου προγράμματος» καθώς και «γιατί παραβιάζει όλες τις κόκκινες γραμμές τις οποίες έχει θέσει», να εξηγήσει γιατί θα πρέπει να μειωθεί περαιτέρω το αφορολόγητο και οι συντάξεις και «γιατί η δική του ανικανότητα και η δική του αδυναμία να διαπραγματευτεί σοβαρά», όπως εκτίμησε ο κ. Μητσοτάκης, οδηγεί τη χώρα «σε ένα τέταρτο μνημόνιο, χωρίς χρήματα».

Τόνισε, ότι η ΝΔ είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τα αποτελέσματα από την καθυστέρηση του κλεισίματος της αξιολόγησης, αλλά «δυστυχώς, δεν άκουσαν τίποτα». Υπογράμμισε, ότι συμπληρώνονται σήμερα «ακριβώς επτά χρόνια από το περιβόητο διάγγελμα του Καστελόριζου» από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, με την πρόβλεψη ότι η χώρα εντός δύο ετών θα είχε βγει από την κρίση.

«Μπαίνουμε στον όγδοο χρόνο και δυστυχώς η έξοδος από την κρίση δε φαίνεται ακόμα. Δε θα έπρεπε να ήταν έτσι, θέλω να σας θυμίσω. Το 2014 η ελληνική οικονομία ήταν η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη στο τρίτο τρίμηνο του 2014 στην ευρωζώνη. Το 2016 είμαστε η μόνη οικονομία στην ευρωζώνη η οποία βρίσκεται σε ύφεση».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε, ότι το αίτημα της ΝΔ για εκλογές είναι «ένα διαχρονικό και σταθερό αίτημα», λέγοντας ότι «όταν το εκφράσαμε για πρώτη φορά ακριβώς πριν ένα χρόνο πολλοί προβληματίστηκαν, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μας δικαίωσαν» και πρόσθεσε:
«Αν είχαν γίνει εκλογές, όταν τις ζητούσαμε, η χώρα δε θα ήταν στο αδιέξοδο μέχρι και σήμερα. Δε θα είχαμε μια κυβέρνηση η οποία σέρνεται επί δεκατέσσερις μήνες, η οποία προσποιείται ότι διαπραγματεύεται, αλλά στην πραγματικότητα διαπραγματεύεται μόνο με τις εσωτερικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ για να καταλήξει τελικά να φορτώσει το λογαριασμό στους Έλληνες πολίτες. Εμείς λοιπόν θα εξακολουθούμε και θα επιμένουμε: Θέλουμε εκλογές το συντομότερο δυνατόν, γιατί μόνο οι εκλογές θα δώσουν πολιτική λύση στο πρόβλημα της χώρας».
«Δουλεύουμε πολύ συστηματικά, όχι μόνο για να κερδίσουμε τις εκλογές. Θα τις κερδίσουμε τις εκλογές και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά, μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κυβερνήσουμε καλά την επόμενη μέρα».

«Θα ξαναπάρουμε τις τύχες της χώρας στα χέρια μας, θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει και που θα οδηγήσει την επιστροφή στην ανάπτυξη» είπε ο Κ. Μητσοτάκης.
Για τις γαλλικές εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε, το αποτέλεσμα τους «να δώσει μια απάντηση σε όσους έχουν προεξοφλήσει την επικράτηση του λαϊκισμού, είτε από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά», τονίζοντας ότι «ο λαϊκισμός πολλές φορές έχει κοινά, είτε είναι δεξιόστροφος, είτε αριστερόστροφος».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου