Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Λευκός Οίκος: Ο πρόεδρος Ντ. Τραμπ έχει στείλει μια «σαφή προειδοποίηση» στην Βόρεια Κορέα


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει στείλει μια «σαφή προειδοποίηση» στην Βόρεια Κορέα ότι δεν θα ανεχτεί συγκεκριμένες ενέργειες, αλλά δεν πρόκειται να ενημερώσει εκ των προτέρων για τις κινήσεις των ΗΠΑ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ο Σον Σπάισερ απαντούσε σε ερώτηση αναφορικά με ένα tweet που ανάρτησε νωρίτερα σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος. 

«Η Βόρεια Κορέα πάει γυρεύοντας. Αν η Κίνα αποφασίσει να βοηθήσει, αυτό θα είναι εξαιρετικό. Αν όχι, θα λύσουμε το πρόβλημα χωρίς αυτούς!», ανέφερε το σχετικό tweet. 
«Ο πρόεδρος δεν είναι εκείνος που θα βγει να ενημερώσει για την απάντηση του. . .», τόνισε ο Σπάισερ κατά την συνέντευξη Τύπου.

«Έχει καταστήσει σαφές, επιδεικνύοντας σεβασμό στην Βόρεια Κορέα ότι . . . οι ενέργειες τους αναφορικά με τις εκτοξεύσεις πυραύλων δεν είναι ανεκτές. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να δούμε είναι μια Βόρεια Κορέα με πυρηνικά όπλα να απειλεί τις ακτές των ΗΠΑ ή ακόμη. . . οποιαδήποτε άλλη χώρα», επισήμανε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας.

Παράλληλα σημείωσε όταν ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος αποφασίσει να αναλάβει δράση ενάντια στην Βόρεια Κορέα για τις εκτοξεύσεις πυραύλων, οι ενέργειες του θα είναι ξεκάθαρες και αποφασιστικές.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ- Reuters-Sputnik
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου