Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Χίος: Δύο Έλληνες μετέφεραν παράνομα μετανάστες


Τη δράση δύο Χιωτών, ηλικίας 49 και 47 ετών, που μετέφεραν παράνομα μετανάστες κατάφεραν να αποκαλύψουν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Οι δράστες μετέφεραν τους μετανάστες από τη Βολισσό στα Ψαρά, προκειμένου να μπουν στο πλοίο «Blue Star 1» που εκτελούσε το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Χίος-Οινούσσες-Ψαρά-Πειραιάς και να απεγκλωβιστούν από το νησί.

Η όλη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν εντοπίστηκαν στα Ψαρά οκτώ μετανάστες την ώρα που έμπαιναν στο πλοίο. Κρατήθηκαν και σήμερα, Τρίτη, μεταφέρθηκαν με το πλοίο της γραμμής στην Χίο, όπου υπέδειξαν τους δύο Χιώτες ως τα άτομα που τους μετέφεραν με ταχύπλοο σκάφος από το Μάναγρο της Βολισσού, στα Ψαρά.

Μάλιστα, οι οκτώ δήλωσαν ότι πλήρωσαν από 200 ευρώ για να μεταφερθούν στα Ψαρά, καθώς τους πληροφόρησαν ότι εκεί οι έλεγχοι ήταν πιο χαλαροί.

Η προανάκριση συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν η πράξη των δυο Χιωτών είχε επαναληφθεί στο παρελθόν και αν στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου